27.04.2024, meniny má
4. marca 2022

Termál Centrum Galandia sa otvorí už čoskoro. Prináša vynovený interiér aj zaujímavý program

Termál Centrum Galandia sa otvorí už čoskoro. Prináša vynovený interiér aj zaujímavý program
Zdroj: seredsity.sk
reklama

Termál Centrum Galandia v Galante ponúka v rámci termálneho kúpaliska možnosť užiť si plavecký bazén, detský bazén, relaxačný bazén a 3 x tobogán.

Medzi ďalšími aktivitami a ponukou relaxu nájdete plážový volejbal, veľký relaxačný bazén, termálny bazén, uzavretý tobogán, masáže či vodoliečbu.

Termál Centrum Galandia a jeho rekonštrukcia

Nakoľko bola prevádzka v havarijnom stave, bola nutná jej rekonštrukcia. V roku 2015 s ňou začala spoločnosť AVA-stav, s.r.o., ktorá sa stala víťazom verejného obstarávania. Na rekonštrukciu bola schválená suma 2,8 milióna eur. Informovali sme o tom aj v našom staršom článku.

reklama

Rekonštrukciu sa podarilo nakoniec úspešne dokončiť. Prebehlo čistenie nerezových bazénov, ktoré boli následne napustené. Interiéru vdýchla „nový život“ zmena farebnej palety a protišmyková podlaha. Stavebné práce boli ukončené po odstránení reklamácií a drobných chýb.

Pred kolaudáciou sa uskutočnilo veľké upratovanie, úprava okolia, napúšťanie bazénov a skúšobná prevádzka technológií. Kolaudácia prebehla v utorok 7. novembra 2021.

Otvorenie Galandie

O otvorení informovalo Termál Centrum Galandia priamo na svojej web stránke. Otvárajú 29. apríla 2022 o 9.00 hod. Od tohto dátumu bude otváracia doba do 18. septembra 2022 v čase od 9.00 do 21.00 hod.

Samozrejme, pripravený je aj zaujímavý program. Ako prvá bude 24. júna 2022 od 21.00 hod. Oldies party s Rádiom Vlna a s nočným kúpaním.

Následne sa počas Galantských trhov 12. – 13. augusta 2022 uskutoční Disco party. Hosťom bude DJ Mairee. Nesmie chýbať ani piatkové nočné kúpanie s hudbou.

Nezabúda sa ani na deti, pre ktoré je pripravené Popoludnie so Spievankovom či Detské plávanie.

Pri otvorení budú mať návštevníci k dispozícii sprístupnených 6 bazénov a spray park na spevnenej ploche a bazénovej hale. Odstránené boli zbytočné turnikety. Taktiež zlepšili doplnkové služby v oblasti gastro. Na výber je z 10 druhov pizze a 10 minútiek. Cez víkendy si bude možné vychutnať obedové menu. Do interiéru aj exteriéru zakúpili nové ležadlá, vďaka čomu sa zvýšil komfort.

Spolu s tým konateľ Galandie Zoltán Szelle spomínal v statuse, že ceny ostávajú také, ako kedysi – 11€/3 hodiny a 5,50€ pre obyvateľov Galanty. Taktiež budú zvýhodnení postihnutí, deti a organizované skupiny.

Zdroj: Facebook - Aquacentrum Galandia

Zdroj: FB Aquacentrum Galandia

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: kiskatravel.sk, seredsity.sk, galandia.sk, FB Aquacentrum Galandia
Zdieľať na Facebooku