27.04.2024, meniny má
10. februára 2023

Zimný štadión v Šali ponúka nočné korčuľovanie. Zabaviť sa budete môcť aj na ľadovej párty

Zimný štadión v Šali ponúka nočné korčuľovanie. Zabaviť sa budete môcť aj na ľadovej párty
Zdroj: unsplash.com
reklama

Zimy v našom kraji sú rok od roka teplejšie a teplejšie. Za snehom je potrebné vybrať sa niekoľko kilometrov, no stojí to za to. Deti sú šťastné, ak sa môžu dotknúť snehu a rodičia sa vrátia v spomienkach do detstva.

Nech je už zima akákoľvek, treba využiť všetky príležitosti a športy, ktoré nám ponúka. Aj Zimný štadión v Šali pripravil v spolupráci s aktuálnym počasím perfektné podmienky pre všetkých korčuľovania chtivých.

Zimný štadión Šaľa

Prednedávnom sme vás informovali o otvorení Zimného štadiónu v meste Šaľa a jeho sprístupnení pre verejnosť. Ponúka korčuľovanie pre veľkých aj malých, jednotlivcov aj rodiny.

Počasie v tieto dni ľadu praje, a preto vám ešte raz pripomíname otváracie hodiny a poplatky za korčuľovanie. Vytvorenie ľadu je niekoľkodňový proces, trvá približne 3 – 4 dni. Na to, aby bol ľad kvalitný a vhodný na korčuľovanie, sa musí vytvárať vo vrstvách.

reklama

Aktuálne teploty počas nocí dokonca už počas večerov klesajú pod nulu a to je ideálne pre vznik ľadovej plochy.

Zdroj: sala.sk

Otváracia doba klziska

Verejné korčuľovanie na Zimnom štadióne v Šali si môžu návštevníci užiť denne v popoludňajších hodinách od 15.00 do 18.00 hod., v sobotu aj predpoludním od 11.00 do 14.00 hod.

Vymedzený je čas aj pre mladých nádejných hokejistov – v nedeľu budú môcť prísť na ľad od 12.00 do 14.00 hod. s hokejkou. Za vstup zaplatí dospelý 3 eurá, dieťa 1 euro a sprievod 0,60 eura. Vstupné je platné maximálne na 3 hodiny.

Nočný štadión ožíva

Príďte s rodinkou aj na nočné korčuľovanie, ktoré môžete zažiť už v piatok 10. februára 2023.

Po dlhých troch sezónach sa vracia nezabudnuteľná večerná akcia na ľade. Oficiálny začiatok bude o 19.00 hod. a trvať bude do 21.40 hod. Okrem toho sa na štadióne chystá aj ľadová párty.

Výška vstupného je určená podľa štandardného cenníka: deti a mládež do 18 rokov – 1euro, dospelá osoba – 3 eurá, sprievod – 0,60 eura. Každý je vítaný.

Aký bude večer na ľade?

Bez partnerov by sa takáto akcia konať nemohla a v tento večer nimi budú Huxomedia a DJ Filo, ktorí si pre vás pripravili nadupanú show. K dispozícii bude aj chutné občerstvenie.

Ďalšími partnermi sú Mesto Šaľa, OZ Šaľania, MPMS a JUDr. Silvia Benkovičová.

Pripravte si korčule, zoberte priateľov, rodinu a nenechajte si ujsť túto príležitosť.

Zdroj: FB Mládežnícky parlament mesta Šaľa

Zdroje: sala.sk, FB Mládežnícky parlament mesta Šaľa
Zdieľať na Facebooku