18.10.2024, meniny má
22. júna 2024

Parlament mládeže organizuje prvý ročník rozlúčkovej párty Deviatačik. Všetkých končiacich deviatakov z Galanty pozývajú na popoludnie plné hudby a zábavy

Parlament mládeže organizuje prvý ročník rozlúčkovej párty Deviatačik. Všetkých končiacich deviatakov z Galanty pozývajú na popoludnie plné hudby a zábavy
Zdroje: galantasity.sk/freepik.com/galantasity.sk
reklama

Jún sa plynulo preklopil do svojej druhej polovice a spolu s horúčavami nám napovedá, že leto je už tu. Mimo priaznivcov teplého počasia, letných dovoleniek a vonkajších aktivít sa tešia najmä školáci.

Všetkým školopovinným sa totižto už onedlho začínajú tie najdlhšie prázdniny v roku. Pre končiacich deviatakov sa priamo v Galante dokonca chystá rozlúčková párty, ktorou okrem iného privítajú aj leto.

Organizuje ju parlament mládeže mesta Galanta. Pozrite sa s nami na to, čo chystajú.

Deviatačik – rozlúčková párty v Galante

Parlament mládeže mesta Galanta vznikol len nedávno a za sebou má už naozaj pekné množstvo skvelých akcií. Ruku k dielu priložili napríklad pri stavaní mája, na Galantskom Majálese a program organizovali pred nedávnom na rozlúčkovom zápase FC Slovan Galanta.

reklama

Po týchto milých akciách však nelenili. Pripravili si aj vlastné zábavné podujatie, ktoré plánujú premeniť na jednu z ďalších lokálnych tradícií. Pôjde o rozlúčkovú párty pre deviatakov, ktorou sa nielen rozlúčia zo študentstvom na základnej škole, ale privítajú aj letné prázdniny.

Párty sa bude konať už vo štvrtok 27.6. priamo v centre mesta, v estrádnej sále MsKS. S radosťou budú všetkých návštevníkov vítať už od 15:00 hod. s predpokladaným ukončením okolo 19:00 hod.

Pripravený pre všetkých deviatakov a učiteľov druhého stupňa bude skvelý párty program s poriadnou nádielkou dobrej hudby, dobrodružných výziev a súťaží, voňavého jedla a napínavej tomboly. Na svoje si tak príde naozaj každý.

Stačí si teda zakúpiť lístok v hodnote 3€ a zábava môže začať. Zakúpiť si ich môžete priamo u zástupcov parlamentu mládeže na Vašej škole, alebo u vedenia školy.

Galantská mládež hľadá sponzorov

Parlament mládeže svoju činnosť začal len v marci tohto roku, no na svojom konte už má množstvo pekných akcií a ešte viac unikátnych nápadov. Podujatia ako je rozlúčka Deviatačik však nevedia organizovať úplne zdarma a aj preto sa snažia prostredníctvom sociálnych sietí osloviť čo najviac sponzorov.

Potešia sa preto finančnej pomoci, ale aj podpory vo forme občerstvenia (jedlo a nealko) či cien do plánovanej tomboly. Ak máte záujem ich nápady podporiť, alebo poznáte niekoho, kto by mal priestor a možnosť, neváhajte ich kontaktovať priamo na e-mailovej adrese parlamentmladezemestagalanta@gmail.com.

Podporiť tak môžete okrem motivovaných mladých ľudí aj vznik novej a mimoriadne milej tradície. Z redakcie im prajeme veľa úspechov a všetkým ostatným deviatakom príjemnú zábavu, veľa úspechov a úspešný štart na stredných školách.

Zdroj: FB/PMMG Galanta

Zdroj: FB/PMMG Galanta

Zdroj: FB/PMMG Galanta

Zdroj: FB/PMMG Galanta

Zdroje: FB/PMMG Galanta
Zdieľať na Facebooku