23.10.2024, meniny má
3. júla 2024

Vodný svet Galandia je miesto ako stvorené na veľké detské dobrodružstvá a zaslúžený oddych pre rodičov

Vodný svet Galandia je miesto ako stvorené na veľké detské dobrodružstvá a zaslúžený oddych pre rodičov
Zdroj: Vodný svet Galandia
reklama

Známy aquapark Vodný svet Galandia patrí k obľúbeným miestam rodín a jednotlivcov, ktorí sem cestujú aj z väčších vzdialeností za rozptýlením a relaxom. Jeho široká ponuka zábavných atrakcií zaručuje vodnú zábavu pre rôzne vekové kategórie.

Ide o ideálne miesto na trávenie nezabudnuteľných rodinných chvíľ plných detského smiechu a radosti. Veď čo dokáže rodičom vyčarovať lepší pocit ako šťastné dieťa s úsmevom od ucha k uchu?

Vo Vodnom svete Galandia nájdete všetko, na čo si len pomyslíte. Relaxačné bazény, tobogany, plavecký bazén a deti určite poteší nový SprayPark, vnútorné detské ihrisko aj veľká námornícka ľod, ktorá sa nachádza vo vonkajšej časti areálu.

Vedeli ste, že Galandia je celoročne otvorený aquapark? Disponuje rozsiahlym vnútorným aj vonkajším areálom, priestorom na saunový svet a taktiež bohatou ponukou masáží, ktoré taktiež ponúkajú celoročne.

reklama
galandia

Zdroj: Vodný svet Galandia

Vodný svet Galandia – zábava pre deti aj relax pre dospelých

Vodný svet Galandia ponúka tri vnútorné bazény, jeden dojazdový bazén, jeden vonkajší výplavový bazén, vonkajší detský a vonkajší plavecký bazén. Na vytvorenie dokonalej vodnej zábavy však nechýbajú ani obľúbené tobogany. V Galandii sa nachádzajú celkom tri farebné atrakcie, z ktorých si na jednej môžete užiť adrenalín aj v zimných mesiacoch.

Ďalšou skvelou atrakciou je divoká rieka, ktorá svojimi vlnami zabaví celú rodinu. Nový SprayPark je zas zárukou perfektného detského dobrodružstva. Ak majú vaše deti rady vodu, ale radšej sa s ňou zabávajú ako v nej plávajú, SprayPark je pre ne ako stvorený. Čakajú ich detské šmykľavky, vodné obruče, vodné pištole a veľa ďalšej osviežujúcej zábavy.

Pre plavcov je vo vonkajšom areáli pripravený plavecký bazén, do ktorého sa môžete ponoriť zo skokanských blokov. Deti sa môžu naplno vyšantiť a popustiť uzdu fantázie aj na veľkom vonkajšom ihrisku z dreva, ktoré je postavené v tvare námorníckej lode. Zahrať sa ale môžu aj mimo bazénov vo vnútornej časti, kde sa nachádza detský kútik.

Zdroj: Vodný svet Galandia

Zdroj: Vodný svet Galandia

Zdroj: Vodný svet Galandia

My dospeláci nepochybne oceníme saunový svet a zdravotné benefity, ktoré saunovanie ako také prináša. V Galandii nájdete hneď niekoľko druhov sáun – úplne novú fínsku saunu a parnú. Vďaka ich účinkom, ako je zvýšenie prekrvenia a prehriatia tela, sa zlepšuje pohyblivosť svalstva a kĺbov. Takýmto pobytom dokážete aj znížiť bolesť.

Zaujímavosťou aquaparku sú aj Seniorské pondelky, počas ktorých majú všetci návštevníci nad 60 rokov výrazne zvýhodnené celodenné vstupné.

Pokiaľ ste celý deň v práci a po príchode domov by sa vám zachcelo ešte sa trocha zrelaxovať, určite využite vstup po 16.00 hod. za nižšiu cenu. Po celodennom naháňaní sa si tak môže dopriať potrebný oddych v tomto krásnom prostredí.

Zažite „jednodňovú dovolenku“ za zvýhodnenú cenu aj pri celodenných vstupoch pred 10.00 hod. Ideálna šanca užiť si celodennú dovolenku v Galandii hneď od rána a za super cenu.

Nechýba ani dobré jedlo

Ak by ste po čase strávenom v bazénoch a na atrakciách vyhladli, energiu si môžete doplniť v reštaurácii. Lahodná pizza z pravého talianskeho cesta, šaláty, svieže drinky aj poludňajšie snacky. Fanúšikovia niečoho sladšieho si môžu pochutiť na zákuskoch, palacinkách či točenej zmrzline. Vonkajší bufet ponúka rôzne druhy nápojov, domácich lángošov, šišiek a leberkäse v žemli. Ďalšou gastro prevádzkou je vonkajší zmrzlinový bar s miešanými nápojmi pre dospelých a ľadovou drťou vo veselých pohároch pre deti.

Zdroj: Vodný svet Galandia

Vodný svet Galandia je otvorený v čase od 9.00 do 21.00 hod. a to vrátane saunového sveta a masáží. V cene vstupného sú všetky bazény a atrakcie, ležadlá, šatne so skrinkami a parkovanie. Najmenšie deti do 4 rokov majú vstupné zdarma. Deti vo veku 4–15 rokov, ZŤP a seniori zaplatia za celodenný vstup 15,90 eura (držitelia Galakarty 10,90 eura) a všetci od 15 rokov 22,90 eura (držitelia Galakarty 16,90 eura).

Neskorší vstup po 16.00 hod je pre deti 4–15 rokov v cene 10,90 eur (Galakarta 7,90 eur) a pre dospelých nad 15 rokov za 16,90 eur (Galakarta 12,90 eur).

Kompletný cenník ako aj mnoho ďalších informácií nájdete na oficiálnom webe aquaparku galandia.sk. Sledovať tiež odporúčame aj ich Facebook Vodný svet Galandia.

Zdroj: Vodný svet Galandia

Zdroj: Vodný svet Galandia

Zdroj: Vodný svet Galandia

Zdroj: Vodný svet Galandia

Vodný svet Galandia

Článok vznikol v spolupráci s Vodným svetom Galandia

Zdroje: Článok vznikol v spolupráci s Vodným svetom Galandia.
Zdieľať na Facebooku