18.10.2024, meniny má
22. septembra 2024

Neviete sa rozhodnúť kam ísť na strednú školu v Trnavskom kraji? Nenechajte si ujsť toto podujatie

Neviete sa rozhodnúť kam ísť na strednú školu v Trnavskom kraji? Nenechajte si ujsť toto podujatie
zdroj: canva.com
reklama

Školský rok opäť započal príchodom chladivého a daždivého septembra. Počasie sa už umúdrilo a školáci sú znovu zabehnutý vo svojom kolobehu.

Mnohých z nich však čakajú už čoskoro dôležité životné rozhodnutie. Medzi tie bezpochyby patrí aj výber strednej školy. Tá totiž definuje najmenej najbližšie 4 ďalšie akademické roky ich študentského života.

 

Výber školy vie byť vyčerpávajúci

Práve pre vyčerpávajúcu a stresuplnú náturu rozhodovania o strednej škole sa aj v tomto roku bude konať séria podujatí s názvom Kam na strednú v Trnavskej župe. Tento rok budú podujatia až na 3 miestach v našom kraji.

reklama

Samotné podujatia poskytnú ten najlepší možný náhľad na to, čo jednotlivé školy v Trnavskom kraji ponúkajú. Pozývajú preto žiakov končiacich ročníkov, rodičov, ale aj širokú verejnosť na unikátnu príležitosť pre rozšírenie prehľadu aj v tejto tematike.

Dozviete sa všetko potrebné o jednotlivých učebných a študijných odboroch a porozprávať sa budete môcť aj so študentmi a zástupcami škôl. Čakajú na vás rôzne workshopy aj praktické ukážky toho, čo vás, alebo vašich školákov bude čakať, ak sa rozhodnete pre ich školu.

Samotného podujatia sa môžete zúčastniť v Trnave, Senici alebo Dunajskej strede a to:

  • 3. októbra v Trnave – Mestská športová hala (Rybníková 15)
  • 10. októbra v Senici – Dom kultúry (Nám. Oslobodenia 17)
  • 17. októbra v Dunajskej Strede – Spojená škola (Námestie sv. Štefana 1533/3)

Ak sa náhodou aj nebudete môcť zúčastniť, nezúfajte. Celý prehľad škôl v kraji je dostupný aj v šikovnej e-knižke, priamo na webstránke Trnavskej župy.

zdroj: FB/Trnavský samosprávny kraj

zdroj: FB/Trnavský samosprávny kraj

Zdroje: FB/Trnavský samosprávny kraj
Zdieľať na Facebooku