18.10.2024, meniny má
26. septembra 2024

Potrebujete vypnúť a odbúrať stres, no neviete ako? Vyskúšajte nové kurzy meditácie v Galante

Potrebujete vypnúť a odbúrať stres, no neviete ako? Vyskúšajte nové kurzy meditácie v Galante
zdroje: canva.com/galantasity.sk
reklama

V dnešnom modernom svete plnom rýchlosti a stresu je mimoriadne dôležité nájsť si čas pre seba. Čas na upokojenie a uvoľnenie po mnohokrát náročných dňoch plných práce, či sociálnych situácií.

Mnohí takéto uvoľnenie nachádzajú v rôznych voľnočasových aktivitách ako sú šport, kultúra, posedenie s priateľmi a mnoho iného. Jedna z najúčinnejších metód na odbúranie stresu prichádza aj do našej Galanty. Na jeseň u nás začali kurzy meditácie.

Kurzy meditácie v Galante 

Uvoľniť sa tak, ako sa patrí a odbúrať nahromadený stres môžeme od 23. septembra už aj priamo v našom mestečku. Meditácie sa budú realizovať v Mestskom kultúrnom stredisku v Galante, na Mierovom námestí.

Zúčastniť sa a posilniť svoju vnútornú harmóniu v spoločnosti rovnako naladených ľudí budeme môcť každý pondelok, vždy od 18:30 hod. Vstup je navyše voľný, takže pokiaľ vás táto tematika akýmkoľvek spôsobom oslovila, nie je naozaj nad čím rozmýšľať. 

reklama

Pozrieť si ich činnosť, či podujatie môžete aj na ich facebookovej stránke pre meditáciu v Galante. Tešíme sa ďalšej novej a pravidelnej aktivite v našej Galante a prajeme príjemné chvíle plné uvoľnenia aj u nás doma.

zdroj: FB/Nové kurzy meditácie v Galante

zdroj: FB/Nové kurzy meditácie v Galante

Zdroje: zdroj: FB/Nové kurzy meditácie v Galante, galanta.sk
Zdieľať na Facebooku