28.04.2024, meniny má
2. júna 2022

Už túto sobotu budú v Galante prebiehať celomestské oslavy Medzinárodného dňa detí. Čakať vás bude fantastický program a atrakcie

Už túto sobotu budú v Galante prebiehať celomestské oslavy Medzinárodného dňa detí. Čakať vás bude fantastický program a atrakcie
Zdroj: slovenskycestovatel.sk/donovalkovo.sk/trenity.sk
reklama

Občianske združenie Templars Slovakia pripravilo celomestské oslavy Medzinárodného dňa detí, ktoré sa uskutočnia už v sobotu 4. júna 2022.

V galantskom parku je pre vás pripravený bohatý program a množstvo atrakcií.

Program plný hudby a tanca

Zábavu odštartuje o 15.00 hod. vystúpenie mažoretiek z MK Victory Galanta. Svoje pohyby vám predvedie aj súbor moderného tanca Calma a popredná tanečná skupina Clis, ktorá si za vyše 20 rokov vybudovala v Galante významné meno.

O kultúru sa následne postará detský divadelný súbor Špunti, ktorí vám ukáže prehliadku detskej dramatickej tvorivosti. Tešiť sa môžete aj na hudobné vystúpenie Zuzany Szpevár, ktorú môžete poznať z televíznej súťaže The Voice Česko Slovensko.

reklama

Občianske združenie si pre malých návštevníkov pripravilo aj detský program Môj maskot, detskú bubenícku show a detskú DISKO-TRISKO s dídžejom Andree Deejay. O moderovanie celej akcie sa postará herečka a speváčka Petra Sabová.

Zdroj: FB Tanečná skupina CLIS

Pripravte sa na kráľovstvo nafukovacích atrakcií

K programu patrí aj množstvo sprievodných programov, ktoré nesmú chýbať na žiadnej akcii pre deti. Šikovné ruky sa môžu umelecky vyblázniť v tvorivých dielňach Spektrum CVČ a RC Bambuľkovo.

Detským očiam rozhodne neunikne bumper ball – obrovská nafukovacia guľa, či ďalšie nafukovacie atrakcie, ako šmykľavka, detské ihrisko a labyrint. Taktiež si budete môcť urobiť fotku vo fotobúdke alebo sa zabaviť na talentmánii maskotov.

Chýbať nebude ani stánkový predaj s bohatým občerstvením a množstvo sladkých prekvapení.

Vstupné poputuje na dobrú vec

Počas akcie bude po Galante premávať detský vláčik, ktorý odchádza zo sídliska Sever – Taverna o 14.30 a 15.30 hod., odkiaľ pofrčí do mestského parku.

Cena vstupného, ktoré bude použité pre Andráška Pódu, je dobrovoľná. Andráško sa narodil s viacerými vážnymi diagnózami. Vďaka každému euru od dobrých ľudí bude môcť absolvovať potrebné rehabilitácie.

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: OZ Templars Slovakia
Zdieľať na Facebooku