28.04.2024, meniny má
14. júna 2022

V Galante sa aj tento rok uskutoční podujatie Stretnutie vo farbách. Pre seniorov sú pripravené tvorivé dielne

V Galante sa aj tento rok uskutoční podujatie Stretnutie vo farbách. Pre seniorov sú pripravené tvorivé dielne
Zdroje: ipravda.sk/patriaddgalanta.sk
reklama

Mnohí z nás si pri každodennom zhone povedia, že sa už tešia na dôchodok. Plánujeme, čo všetko budeme robiť, lebo teraz na to nemáme čas. Ako budeme viac čítať, venovať sa záhrade, rodine, svojim koníčkom…

Seniori si často vypĺňajú svoje dni práve niektorými z vyššie spomenutých činností. No nájdu sa aj takí, ktorí nemajú záhradu, ktorej by sa venovali. Alebo nemajú ani rodinu a ich dni potom bývajú dlhé a častokrát nudné.

Zmysluplné trávenie voľného času seniorov však už aj na Slovensku riešia nielen samotné mestá či obce, ale tiež rôzne organizácie a inštitúcie. Pripravujú pre nich zaujímavé prednášky, výlety, vzdelávanie, tvorivé dielne, kurzy a podobne.

Stretnutie vo farbách v Galante

Voľnočasové aktivity pre seniorov nepodceňujú ani v našom meste. Aj preto pre nich Galantské osvetové stredisko pripravilo už 10. ročník podujatia Stretnutie vo farbách.

reklama

Ide o vzdelávanie a tvorivé dielne pre seniorov, ktoré umožňujú rozvíjať podmienky pre vzdelávanie a kreatívnu činnosť dôchodcov z galantského regiónu. Projekt z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Táto krásna a zaujímavá akcia sa bude konať v dňoch 21. a 28. júna 2022 od 9.00 hod. priamo v Galantskom osvetovom stredisku, ktoré nájdete na adrese Bratislavská 1458/71, Galanta. Následne bude 1. júla 2022  od 13.30 hod. prebiehať v parku pri Neogotickom kaštieli v Galante prezentácia tvorby seniorov.

Veríme, že nielen medzi galantskými seniormi sa nájdu tvorivé duše, ktoré podujatie Stretnutie vo farbách zaujme. Dajte o ňom vedieť svojim starým rodičom či iným dôchodcom vo vašom okolí.

Zdroj: galanta.sk

Zdroj: galanta.sk

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: galanta.sk
Zdieľať na Facebooku