28.04.2024, meniny má
29. novembra 2022

Pomôžme rýchlym a jednoduchým hlasovaním susedom z Matúškova. ZŠ Janka Matúšku súťaží o O2 Športovú akadémiu Mateja Tótha

Pomôžme rýchlym a jednoduchým hlasovaním susedom z Matúškova. ZŠ Janka Matúšku súťaží o O2 Športovú akadémiu Mateja Tótha
Zdroje: matuskovo.sk/slovakregion.sk/akademia.o2.sk
reklama

Pravidelne vám prinášame aktuality z Galanty, ale tentokrát sa zameriame práve na jej veľmi blízke okolie. Obec Matúškovo je témou samou o sebe, nakoľko sa podobne ako Galanta neustále posúva vpred. Tentokrát však potrebuje aj našu pomoc. Takúto pomoc vie poskytnúť každý a nezaberie to viac než 30 sekúnd a jednu bezplatnú sms správu. O čo ide?

Základná škola Janka Matúšku v Matúškove sa zapojila do veľmi dobre myslenej súťaže, v ktorej hrajú o účasť v O2 Športovej akadémii Mateja Tótha alebo balík športových pomôcok.

Pomôžme im hlasovaním

Každá škola, ktorá získa v hlasovaní verejnosti vo svojej kategórii najviac hlasov, vyhráva účasť v O2 Športovej akadémii Mateja Tótha. Znamená to, že získava odborné vedenie jednej 20-člennej skupiny (1. – 4. ročník) na celý školský rok zadarmo.

Okrem toho 8-krát je možnosť získať balík športových pomôcok a vyškolenie pedagóga metodikou ŠAMT. Vďaka tomu môže škola implementovať inovatívne prvky metodiky ŠAMT aj do vyučovacieho procesu ostatných žiakov školy.

reklama

Matúškovčania súťažia naozaj poctivo a aktuálne sa nachádzajú na druhom mieste v rámci svojej kategórie. Prvému miestu však šliapu na krk a aktuálny rozdiel je niečo cez 50 hlasov. Hlasovanie sa však končí už zajtra 30. novembra 2022, a preto každý jeden hlas zaváži.

Hlasovať môžeme všetci jedenkrát denne na webstránke O2 akadémie. Hlasovanie spolu s overovacími SMS sú bezplatné. Neexistuje preto dôvod, pre ktorý by sme nevedeli našim susedom pomôcť. Stačí, ak sa spojíme, každý pošleme dnes aj zajtra svoj hlas a možno aj vďaka tomu sa základnej škole v Matúškove podarí vyhrať.

O2 Academia

Čo je vlastne O2 akadémia, o ktorú súťaží ZŠ Janka Matúšku v Matúškove? Ide o kvalitnú voľnočasovú aktivitu pre deti na 1. stupni základných škôl, vedenú olympijským víťazom Matejom Tóthom.

Prostredníctvom športových krúžkov, ktoré vedú špeciálne vyškolení tréneri, môžu deti získať všeobecný základ pre šport a s tým súvisiacu motiváciu a pozitívny vzťah k pohybu. Tento vzťah je mimoriadne dôležitý aj preto, že dnešné deti majú málo pohybu a málo športujú a radšej trávia svoj čas pri počítačoch a televízoroch.

Tréningy sú navyše vedené hravou formou, a tak deti veľmi rýchlo zaujmú. Môžu zistiť viac o sebe aj kamarátoch a objaviť tak svoj vlastný, športovo orientovaný záujem. Ide už o šiesty ročník, pričom naozaj každá akadémia hlásila vynikajúce výsledky a pozitívne odozvy, ktoré zanechala na deťoch. Medzi tie patrila najmä zvýšená flexibilita, výbušná sila, vytrvalosť aj obratnosť u detí.

Ak si teda nájdete voľnú chvíľu, venujte ju hlasu pre ZŠ Janka Matúšku. Susedia v Matúškove to určite ocenia a možno aj vďaka našej pomoci sa im podarí v projekte vyhrať. My z redakcie sme sa už zapojili. Pridáte sa k nám?

Zdroje: akademia.o2.sk
Zdieľať na Facebooku