27.04.2024, meniny má
17. mája 2022

V Galante sa uskutoční muzikál Alžbeta Báthory. Prežite príbeh silnej, vzdelanej a krásnej grófky túžiacej po večnej mladosti

V Galante sa uskutoční muzikál Alžbeta Báthory. Prežite príbeh silnej, vzdelanej a krásnej grófky túžiacej po večnej mladosti
Zdroj: myzilina.sme.sk/domkulturyga.sk
reklama

Máte radi divadelnú scénu, atmosféru muzikálov a čaro tajomna? Prežiť príbeh silnej, vzdelanej a krásnej grófky túžiacej po večnej mladosti. To všetko môžete zažiť už čoskoro v Galante na pripravovanom muzikáli Alžbeta Báthory.

Horúca muzikálová novinka predstaví príbeh o nenaplnených túžbach v srdci Alžbety Báthoryovej, ktoré v nej prebudia draka. Galanťania, nenechajte si ujsť tento úžasný muzikál.

Muzikál Alžbeta Báthory

Na tajomné a originálne spojenie legendárneho príbehu o Čachtickej panej sa môžete tešiť už 27. júna 2022. Muzikál začína o 19.00 hod. a diváci si ho budú môcť vychutnať v divadelnej sále MsKS v Galante. Pôsobivé autorské hudobné dielo je doplnené o jedinečný temperament prameniaci z tradičného slovenského folklóru.

Muzikál v réžii Ivana Blahúta zahŕňa veľmi silnú činohernú zložku a nevšedne hudobne spracovaný slovenský folklór ala world music vďaka vynikajúcemu autorovi hudby Stanislavovi Palúchovi. Dopĺňajú to poetické texty Michala Rovňáka, dynamikou nabité choreografie od Silvie Hudec Belákovej a veľkolepá kostýmovo-scénická výtvarná výprava od Veroniky Vartikovej, smerujúcu až k fashion show.

reklama

V Galante sa v muzikáli Alžbeta Báthory predstavia: Katarína Ivanková, Adela Mojžišová, Marek Majeský, F. Biro, Judita Hansman, Gregor Hološka, Peter Trnik, Sára Polyaková, Elena Spaskov, Martin Macko, Natália Ondrejmišková, Zdeněk Klusák, Danielka Tomešová, Adelka Husárová, Radka Šutláková, Michaela Posova, Erika Reinová, Klára Kudláčová a päť párov profesionálnych tanečníkov.

Zdroj: FB MsKS Galanta

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: FB MsKS Galanta
Zdieľať na Facebooku