28.04.2024, meniny má
22. júna 2022

Aj tento rok sa budú konať Hudobné piatky v Galante. Príďte si užiť zábavu a oddýchnuť si

Aj tento rok sa budú konať Hudobné piatky v Galante. Príďte si užiť zábavu a oddýchnuť si
Zdroje: galanta.sk/youtube.com
reklama

S prichádzajúcim letom a letnými prázdninami nás to čím ďalej láka preč z domu. Chodíme na rôzne výlety, dovolenky, navštevujeme rôzne podujatia.

Po dvoch rokoch bez kultúrnych podujatí si konečne môžeme naplno vychutnať koncerty, festivaly, diskotéky, rôzne párty či hudobné večery.

Hudobné piatky v Galante

K takýmto hudobným podujatiam neodmysliteľne patria aj Hudobné piatky v Galante. Nasledujúce hudobné vystúpenia a koncerty si budete môcť vychutnať v daných termínoch priamo na nádvorí Neogotického kaštieľa v Galante vždy o 18.00 hod. Vstup je voľný.

Prvý z hudobných piatkov sa uskutočnil 10. júna 2022, kedy ste si mohli vychutnať Koncert žiakov Základnej Umeleckej Školy J. Haydna.

reklama

Prvý prázdninový koncert bude 3. júla s názvom Galantský večer. Ide o jedinú výnimku, kedy bude vystúpenie nie v piatok, ale v nedeľu.

V piatok 15. júla si diváci môžu užiť Rómsky večer a o týždeň neskôr 22. júla môžete navštíviť Rockový koncert. Za zmienku určite stojí Bubenícka show, ktorá bude 29. júla .

Ani august nebude ochudobnený o večernú hudobnú zábavu. Už 5. augusta sa uskutoční Maďarský večer a druhý septembrový piatok 9. septembra sa bude konať Slovenský večer.

Veríme, že si tieto hudobné večery v príjemnom prostredí mestského parku na nádvorí Neogotického kaštieľa nenecháte ujsť.

Zdroj: FB - MsKS Galanta

Zdroj: FB – MsKS Galanta

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: FB - MsKS Galanta
Zdieľať na Facebooku