27.04.2024, meniny má
13. januára 2023

Výcviková škola Happy Paws v Galante prijíma nových klientov. Majiteľom aj štvornohým miláčikom poskytujú vzdelávanie aj odborné poradenstvo

Výcviková škola Happy Paws v Galante prijíma nových klientov. Majiteľom aj štvornohým miláčikom poskytujú vzdelávanie aj odborné poradenstvo
Zdroje: FB Výcviková škola HAPPY PAW'S/canva.com
reklama

Nie je to tak dávno, čo viacerí šťastní majitelia psíkov riešili novoročný ohňostroj a ochranu svojho miláčika pred hlukom. Pokým niektorí štvornohí kamoši majú podobné situácie ľudovo povedané „na saláme“, pre iných sú mimoriadne stresové a majitelia často nevedia, ako im lepšie pomôcť.

Ku koncu roka sa preto mnohí utiekajú k rôznym internetovým zdrojom a hľadajú cenné rady. Čo keby sme vám však povedali, že práve v našom meste existuje výcviková škola, ktorá vám už počas výcviku poskytne konkrétne prevenčné informácie aj o podobných stresových situáciách?

Happy Paws Galanta

Výcviková škola Happy Paws funguje v Galante už cez štyri roky a má za sebou množstvo spokojných klientov, ktorí aj vďaka nim dokázali lepšie porozumieť svojmu psíkovi. Vedie ju expertka na výcvik a milovníčka psov Kristína Berkyová spolu so skvelou brigádničkou Johankou Melovou, bez ktorej si Kristína už chod školy nevie ani predstaviť.

Pomáha jej nielen pri tréningoch, ale aj s administratívou. Veľmi dôležitým pracantom v škole je však aj Kristínina verná ovčiačka. Tá pomáha pri výcviku psovodom aj samotným psíkom. Cvičia stále na rovnakom mieste v Galante, pri ceste na Košúty, hneď vedľa trafo stanice.

reklama

Práve teraz, v novom roku prijímajú dokonca nových klientov, ktorým radi poskytnú potrebné informácie a cenné teoretické i praktické rady. O tom, že vám naozaj majú čo ponúknuť, sa môžete presdvedčiť aj sami.

Čaká vás:

  • skvelý kolektív ľudí s rovnakým záujmom,
  • profi prístup – len to najlepšie pre vás aj vášho miláčika,
  • socializácia – socializačné tábory aj prechádzky, kde si nepokecajú len psíci,
  • prijatie bez ohľadu na vek, veľkosť či temperament – platí pre psa aj pre pána,
  • rôzne druhy tréningov – skupinovo aj individuálne,
  • občerstvenie – čaj či káva sú samozrejmosťou, pre psíkov čistá voda,
  • pomoc bezbranným – pravidelné zbierky pre psíky v útulku,
  • príjem šteniatok už od troch mesiacov – kto by nechcel vidieť klbká šťastia,
  • poradenstvo zamerané na váš konkrétny problém – alebo psíkov, záležím kto vedie domácnosť,
  • pravidelné tréningy 3x do týždňa – vám zaručia kondičku, psíkovi náladu,
  • rôzne prednášky – správny výcvik, ochrana psíka počas Silvestra a mnohé iné,
  • priestranné ohradené cvičisko – aby ste už nemohli utekať pred výchovou psa,
  • možnosť návštevy výcviku aj s deťmi – ukradli vám aj poslednú výhovorku?

Ak teda patríte medzi tých, ktorých táto veľkorysá ponuka zaujala a myslíte si, že nastal čas sa svojmu štvornohému parťákovi venovať naplno, neváhajte. Výcviková škola Happy Paws toho ponúka naozaj veľa pre každého.

Kontaktovať ich môžete už teraz na ich facebookovej stránke, prostredníctvom e-mailu na dogtrainergalanta@gmail.com alebo na telefónnom čísle 0948 186 598.

Ponuka výcvikov a poradenstva pre každého

Pri tvorbe cvičebných plánov myslela Kristína úplne na každého a vytvorila preto systém, v ktorom si môžete zvoliť jeden z troch tréningových programov:

  • Základ – v cene 140 eur získate sedem tréningov. Každý tréning trvá 1 hodinu a 45 minút.
  • Pokročilý – v cene 150 eur získate sedem tréningov zameraných na pokročilých psíčkarov. Každý tréning trvá tiež 1 hodinu a 45 minút.
  • Expert – v cene 160 eur získate trinásť tréningov, každý tréning trvá 1 hodinu a 45 minút.

Platba za kurz môže byť aj na dve – tri splátky podľa možností klientov. Okrem výcvikových programov sú však zameraní na klienta. To znamená, že vedia vytvoriť špecifický plán na váš konkrétny problém so psíkom a dopodrobna ho rozobrať na takzvanom kurze velenia.

Ten sa skladá z teoretickej aj praktickej časti. Pri teórii sa pomocou prednášky zameriate na problém. Ten si potom v praxi vyskúšate na svojom vlastnom psíkovi.

Najviac sa však výcvikom potešia vaše psíky. Tie tak získajú okrem drahocenného času so svojím milujúcim majiteľom aj super schopnosti a návyky. Také, ktorú môžu získať len so stretnutí so svojimi vlastnými, rovnocennými rovesníkmi.

Z redakcie preto želáme novým záujemcom veľa hodnotných informácií, chuti do rozvoja seba i psíka a škole Happy Paws veľa spokojných klientov a úžasných chvíľ pri výcviku.

Zdroj: FB Výcviková škola Happy Paw´s

Zdroj: FB Výcviková škola HAPPY PAW’S

Zdroj: FB Výcviková škola Happy Paw´s

Zdroj: FB Výcviková škola HAPPY PAW’S

Zdroj: FB Výcviková škola Happy Paw´s

Zdroj: FB Výcviková škola HAPPY PAW’S

Zdroje: FB Výcviková škola HAPPY PAW'S
Zdieľať na Facebooku