28.04.2024, meniny má
8. februára 2023

Florbalový klub Galanta United vyhlásil nábor mladých talentov do dievčenského tímu. Ponúkajú kvalitné tréningy a osobitný prístup

Florbalový klub Galanta United vyhlásil nábor mladých talentov do dievčenského tímu. Ponúkajú kvalitné tréningy a osobitný prístup
Zdroj: FB FBK Galanta united
reklama

Vždy sa snažíme prinášať našim čitateľom tie najčerstvejšie informácie z prostredia Galanty a jej blízkeho okolia. Informujeme vás o ľuďoch, organizáciách a projektoch z oblastí kultúry, obchodu, športu a mnohých iných.

Tentokrát sa tešíme, že môžeme napísať o skvelých športovcoch a ľuďoch, ktorí udržujú Galantu v kondícii. Sú to šikovné osoby z Florbalového klubu Galanta United. Najnovšie do tohto vychýreného športového klubu hľadajú nové členky do dievčenského florbalového tímu.

Galantský florbalový klub

Florbalový klub Galanta United sa pýši veľkou účasťou na rôznych olympiádach, ako aj úspechmi svojich športovcov. Nedávno sme mohli počuť o úspechu ich vernej florbalistky a hokejistky, Bianky Kostkovej. Tá pred necelými dvoma týždňami vyrazila reprezentovať Slovensko v hokejovom tíme na eúropskej olympiáde mládeže v Rakúsku. Po skvelo odohraných zápasoch priniesli spoločne s tímom domov striebro.

Úspechov detí, ktoré tento klub navštevujú, je však naozaj mnoho, o čom sa môžete presvedčiť aj kedykoľvek sami na ich facebookovej a webovej stránkeIba v mesiaci január sa napríklad ich športovci zúčastnili celkovo 13 akcií, kde svoje mesto aj klub náležite reprezentovali.

reklama
Zdroj: FB/FBK Galanta united

Zdroj: FB FBK Galanta United

Nábor nových športovkýň

Len nedávno ohlásil Florbalový klub Galanta United nový nábor športovcov. Hľadajú pri tom do svojich radov dievčatá narodené v roku 2010 a mladšie, aby v nich mohli zapáliť športového ducha a viesť ich k vynikajúcim výsledkom a zmysluplnému tráveniu voľného času.

Že ten čas budú tráviť športom je takmer isté, nakoľko majú naozaj nabitý tréningový plán. Tréningy bývajú 3-krát do týždňa v trvaní cca 90 minút. Deti si tak zamakajú a športovo sa vyžijú v pondelok od 18.30 hod., v stredu od 17.00 hod. a v piatok od 18.00 hod. v telocvični ZŠ Z. Kodálya s VJM.

Myšlienka galantského florbalového klubu však športom nekončí. O deti sa naozaj do hĺbky zaujímajú, venujú im svoj čas aj skúsenosti a ponúkajú im vynikajúcu možnosť budovať si kamarátstva s rovesníkmi. Deti sú často aj vďaka športu šťastnejšie, naplnenejšie a vytiahnuté od školského a internetového stereotypu modernej doby.

Čo potrebujete?

Nič mimoriadne, ak teda nerátame chuť sa dobre zapotiť a makať. Čo sa týka materiálnych pomôcok, na začiatok bohate postačí vlastné športové oblečenie a obuv. Florbalovú hokejku na tréningu radi zapožičajú každému. Pokiaľ sa však športový duch v niekom prebudí, pomôžu aj s výberom a kúpou vlastnej florbalky u ich partnera.

Ak stále váhate, môžete sa aj prísť nezáväzne pozrieť na ich tréningy priamo do haly. Spoznáte ľudí zapálených do športu, ako aj organizátorov a trénerov, ktorí vám radi poradia pri začiatkoch. Nábor prebieha až do 30. júna 2023, no ako so všetkým, je lepšie začať čím skôr. V prípade záujmu alebo aj ďalších otázok možno kontaktovať priamo vedenie klubu, a to na telefónnych číslach 0905 249 290 a 0907 210 995.

Aby mohol každý klub dobre fungovať, sú nevyhnutné nejaké financie, ktoré ho v jeho výnimočných plánoch podporia. Od 1. 8. 2022 je suma členského príspevku stanovená na sumu 22 eur na osobu na mesiac. Pri dvoch súrodencoch je to 15 eur na osobu a pri troch a viacerých 10 eur na osobu na mesiac.

Už teraz sa v redakcii tešíme na nové športové talenty, ktoré sa pod krídlami Florbalového klubu Galanta United budú neustále zlepšovať. Klubu želáme naďalej množstvo motivovaných športovcov a úspechov po celom svete.

Zdroj: FB/FBK Galanta united

Zdroj: FB FBK Galanta United

Zdroj: FB/FBK Galanta united

Zdroj: FB FBK Galanta United

Zdroje: FB FBK Galanta united, galantaunited.eu
Zdieľať na Facebooku